Trend Report: Houndstooth

Starting our brand new column which will focus on the current trends & fashions which are popular with designers and celebrities all over the world!

The first trend we're reporting on is none other than the classic print: Houndstooth!
Houndstooth is a duotone textile pattern, characterized by broken checks or abstract four-pointed shapes, often in black and white, although other colours are used as well. The classic houndstooth pattern is an example of tessellation.

In our opinion, this is such a classic print, it is elegant, sophisticated & it definitely makes a statement, especially with the black & white contrast! We LOVE it! 


Egy vadiúj rovattal kedveskedünk nektek, ami mostantól a Trend Report nevet fogja viselni!
Itt megtalálhatjátok majd az aktuális trendeket, amik hatalmas vihart kavartak a divatvilágban, és hogy miben járnak a sztárok, illetve modellek a világ minden táján!

Az első trend amiről írunk nektek, egy klasszikus minta: Houndstooth, azaz tyúkláb minta.

A tyúkláb minta egy örök klasszikus, ami igencsak elegáns, kifinomult, és mindig divatos. A fekete-fehér kontraszt pedig nagyon sikkes! Egyszerűen imádjuk!Stars who have worn this trend:
Akik viselték már ezt a trendet:

Kim Kardashian has been spotted wearing a Salvatore Ferragamo houndstooth dress & a gorgeous cape as well!


Kim Kardashian-nek több houndstooth darabja is van, többek között ez a közkedvelt Salvatore Ferragamo ruha, amit az első képen láthattok!
The brunette reality star even found a matching giant chair which she snapped a photo of. Clearly, she can't get enough of houndstooth!

A híres valóságshow sztár még egy ruhájához passzoló széket is talált amit lencsevégre is kapott!
Látszik, hogy Kim nem tud betelni a houndstooth-tal!
Classy lady Claire Danes and Kim's older sister, Kourtney Kardashian were also spotted wearing houndstooth pieces! We just love how Kourt matched her dress with a red vintage Chanel clutch and some fiery lipstick!

Az ízléses Claire Danes és Kim idősebb testvére Kourtney Kardashian is viselték ezt a trendet! Egyszerűen imádjuk hogy Kourt egy piros vintage Chanel clutch táskával és vörös rúzzsal viselte fekete-fehér tyúkláb mintás ruciját!
Paris Hilton wore a not so flattering version of the current houndstooth trend, and even sported matching tights... which we think is too much! She looks like a granny!
Australian actress Teresa Palmer also chose a look which is popular among models & celebs, with this figure hugging Ferragamo creation!

Paris Hilton is lelkesen követi az idei trendet, bár szerintünk Ő egy kicsit mellényúlt ezzel a kabáttal. Mondjuk a kabát még nem is lenne annyira vészes, de a hozzáillő harisnya... valami katasztrófa. Úgy néz ki mint a nagymamánk!
Ausztrál szinésznő, Teresa Palmernek is megtetszett a hírhedt Ferragamo ruha, amit Kim Kardashian, és Lady Gaga is viselt!
Lady Gaga and Dita Von Teese both chose an elegant houndstooth creation! Lady Gaga's dress is actually the same one Kim Kardashian wore not long ago, (see the first picture) but of course Gaga didn't stop at one piece of houndstooth clothing, she had to have matching tights, clutch, shoes, sunglasses, and even a hat to finish off her look!


Lady Gaga és Dita Von Teese is kedvelik a houndstooth mintát. Főleg Miss Gaga, aki kicsit túlzásba vitte, és már egyből 5 tyúkláb mintás darabot is beszerzett, amit persze nem külön-külön, hanem mindet egyszerre vett fel.
And here's the infamous Salvatore Ferragamo dress... AGAIN! Worn by our favorite fashionista Anna Dello Russo and model, Jessica Hart, who paired her frock with a super pretty chunky silver necklace and a black clutch bag!

És ismét itt van a hírhedt Salvatore Ferragamo ruha! Ezúttal kedvenc fashionistánk, Anna Dello Russo-n láthatjuk, és Jessica Hart modellen, aki egy csodaszép ezüst statement nyaklánccal és fekete kistáskával párosította ruháját!
If you want to be fashionable during winter too, then houndstooth is the answer! Gwyneth Paltrow and a makeupless Hayden Panettiere have both been spotted wearing houndstooth print coats!

Ha télen is divatos szeretnél lenni, akkor a houndstooth a megoldás! Gwyneth Paltrow és Hayden Panettiere előszeretettel viselnek tyúkláb mintás kabátokat! És milyen jól is teszik!
If you don't feel comfortable wearing houndstooth, or if you're not that into this trend, try wearing just one piece at a time, or just an accessory, like Ashley Greene and her cute houndstooth bag! We also love Selena Gomez's adorable skirt, which is a super chic way to give a little edge to a simple black outfit!

Ha nem érzed jól magad tetőtől-talpig mintában, vagy ha annyira nem rajongsz ezért a trendért, akkor ajánluk figyelmetekbe Ashley Greene-t és Selena Gomez-t, akik houndstooth kiegészítőkkel bolondították meg egyszerű, egyszínű ruhájukat! Imádjuk Selena szoknyáját, ami igazán megtöri a feketét!
Gwen Stefani softened up her all-black outfit with houndstooth print leggings, while Evan Rachel Wood chose houndstooth high heels to an event, to match her black & white look!

Gwen Stefani finomított egy kicsit fekete outfitján, egy houndstooth mintás cicanadrággal!
Evan Rachel Wood pedig fekete-fehér viseletéhez egy tyúkláb mintás magassarkút választott!
There is no doubt, that Salvatore Ferragamo brought houndstooth back into a major trend in 2011!
Several pieces of the classic print were debuted on SF's fall/winter 2011 runway show, and since, they have been a hit with celebrities and models around the world!

Salvatore Ferragamo kétség nélkül visszahozta a houndstooth mintát a divatba! 
Számos tyúkláb mintás darabot láthattunk a 2011-es őszi/téli kollekciójuknak runway showján, amik hatalmas sikert arattak nem csak a sztároknál, de modelleknél is a világ minden táján!

And just out of curiosity, do you like this trend? What are your opinions? Would you wear it?

És csak kiváncsiságból - nektek tetszik ez a trend? Mit gondoltok róla? Hordanátok?


PS - Just for fun; pink houndstooth print nails!
UI - És csak a móka kedvéért; rózsaszín houndstooth mintás körmök!
xoxo

You have read this article houndstooth / trend report with the title Trend Report: Houndstooth. You can bookmark this page URL http://araucari.blogspot.com/2011/10/trend-report-houndstooth.html. Thanks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...