Charlize Theron for J'Adore Dior - Short-Film

And if Megan Fox's glamourous new Giorgio Armani ad wasn't enough, then you absolutely have to watch this!

The brand new short-film for J'Adore Dior featuring Charlize Theron is out, with 3 surprising guests who also appear in the video. 
Believe it or not, the amazing & graceful Grace Kelly, the daring & seductive Marlene Dietrich, and the always sexy & sensual Marilyn Monroe also star in the ad campaign! Shocking, right?!
We believe this video is perfect in every single way possible! And this is exactly why it's our favorite! We just can't stop pressing the repeat button! 
L.O.V.E.


És ha Megan Fox elbűvölő Giorgio Armani kampányképe nem volt elég, akkor ezt meg kell hogy nézzétek!


A Dior nyilvánosságra hozta legújabb short-filmjét, a J'Adore Dior kampányvideóját, aminek ezúttal is Charlize Theron az arca, mint a régi szép időkben. 
És, ez még nem minden! A kisfilmben 3 meglepő és váratlan személy is szerepel. Ha hiszitek ha nem, a bájos és elegáns Grace Kelly, a merész és elragadó Marlene Dietrich, és a mindig szexis és érzéki Marilyn Monroe is szerepel benne! Hihetetlen, nem?!
Szerintünk ez a videó úgy tökéletes ahogy van. És pont ezért lett a legújabb kedvencünk! Egyszerűen nem birjuk levenni az egeret a replay gombról! :)
You have read this article charlize theron / dior / grace kelly / marilyn monroe / marlene dietrich with the title Charlize Theron for J'Adore Dior - Short-Film. You can bookmark this page URL http://araucari.blogspot.com/2011/09/charlize-theron-for-j-dior-short-film.html. Thanks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...