Rachel Freire's Cow Nipple Dress

And if Nicki Minaj's chicken wing necklace wasn't shocking enough, then we guarantee this will be!

British fashion designer, Rachel Freire, has created this ...we don't even know what to call it...  "dress", from over 3,000 cow nipples.

We don't exactly know what her goal with this creation was, but what we do know is that it defiitely got people talking, and that might just be enough already.

The designer has previously said that she is an "artist", and she is just simply "recyling."
What do you think?

We think it's even more repulsive than Lady Gaga's raw meat dress... Simply disgusting is the right phrase.És ha Nicki Minaj csirkeszárny nyaklánca nem volt elég sokkoló, akkor ez garantáltan az lesz!

Egy angol divattervező, Rachel Freire, több mint 3,000 darab tehéntőgyből készítette el ezt a ...nem is tudom minek nevezzük... "ruhát".

Nem igazán tudjuk hogy mi volt a célja a brit tervezőnek ezzel a kreálmánnyal, de azt biztos elérte hogy beszéljenek róla, és lehet hogy ez már pont elég is.

Saját elmondása szerint, Ő egy "művész", aki szimplán csak "újrahasznosít."
Ti mit gondoltok?

Szerintünk ez már bizarrnak sem nevetheztő... Inkább gusztustalan, és felháborító!
Őszintén szólva ez még Lady Gaga nyers-hús ruhájánál is rosszabb...You have read this article with the title Rachel Freire's Cow Nipple Dress. You can bookmark this page URL http://araucari.blogspot.com/2011/09/rachel-freire-cow-nipple-dress.html. Thanks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...